DENİZLİ / PAMUKKALE - Akhan Şehit Doğan Acar Ortaokulu

Mrt

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZİ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KLAVUZU YAYINLANDI.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ..

Mrt

11 MART 2024 Pazartesi gününden itibiren geçerli Okul Haftalık Ders Programı' dır.

Öğrenci ve Öğretmenlerimize başarılar dileriz.

AKHAN ŞEHİT DOĞAN ACAR ORTAOKULU ,

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  , 2.KANAAT DÖNEMİ ORTAK SINAV  TARİHLERİ AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDEDİR.

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

May

İLKÖĞRETİM KURUMLARI 2024 YILI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU KLAVUZU YAYIMLANDI.

2024 YILI BURSLULUK SINAVLARINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER BAŞVURU YAPABİLECEKLERDİR.

meb_iys_dosyalar/20/01/700693/dosyalar/2024_02/08101633_2024bursluluksinaviaciklamalar.pdf

meb_iys_dosyalar/20/01/700693/dosyalar/2024_02/08105546_2024yiliburslulukbasvuruek1ogrenciailesininmaddidurumunugosterirbeyanname.pdf

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla yapıldı.

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ZAMAN ÇİZELGESİ ' dir.

Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Okulumuz Anasınıfı öğretmenimi Neslihan Peksöz tarafından yürütülen DOĞAYLA BESLENEBİLMEK İÇİN DOĞAYI BESLE eTwinning Projesi kapsamında kendi kompost gübrelerini yaparak kendi bitkilerinin yetiştirdiler.

May

Okulumuz Anasınıfı öğretmenimiz Neslihan Peksöz  tarafından yürütülen Let The Seeds Be Our Hopes E Twinning projesi kapsamında kendi tohumlarını ekerek bitkilerinin yetiştirilir. Bahçede kendi ekim alanlarını oluşturdular. Bitkilerin değişen  koşullarda büyümelerini Sera etkisi fasülye çimlendirme,yumurta kabugunda bitki çimlendirme deneylerle gözlemlemişlerdir.

Mrt

Okulumuzda Anasınıfı öğretmenimiz Neslihan Peksöz ve öğrencileri tarafından uygulanan Let Be Our Hopes e twinning projesi kapsamında Meyve sebze sunumlarını yaptılar.  Ve ardından Kompost konulu drama çalışmasını gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumuzda Anasınıfı öğretmenimiz Neslihan Peksöz ve öğrencileri tarafından uygulanan Let Be Our Hopes e twinning projesi kapsamında 22 Mart Dünya  Su Gününde kendi ürünlerini tasarladılar. Su Günü şarkısını seslendirdiler. Her geçen gün azalan Su kaynaklarımızı bilinçli kullanmamız gerektiği konusuna dikkat çeken öğrencilerimiz farkındalık oluşturan bir etkinlik hazırladılar.

Mrt

Okulumuzda Anasınıfı öğretmenimiz Neslihan Peksöz ve öğrencileri tarafından uygulanan Let The Seeds Be Our Hopes e twinning projesi kapsamında sayılarla tohumlarını ettiler. Bitkilerin farklı koşullarda büyüme süreçlerini gözlemlemek için Çimlendirme çalışmaları yaptılar.

Mrt

Okulumuzda Anasınıfı öğretmenimiz Neslihan Peksöz ve öğrencileri tarafından uygulanan Açık Havada Öğrenme E Twinning Projesi kapsamında Matematik Etkinliklerini Açık Havada öğrendiler.  Öğrencilerimiz sayılarla Sıralama, Örüntü oluşturma, Toplama,Çıkarma çalışmaları yaparak Matematik becerilerini pekiştirdiler.

Mrt

Okulumuzda Anasınıfı öğretmenimiz Neslihan Peksöz ve öğrencileri tarafından uygulanan Açık Havada Öğrenme E Twinning Projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz Denizli Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Pisti Gezisinde Trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendiler.

Ara

OKULUMUZ ANA SINIFI B ŞUBESİ ÖĞRETMENİ NESLİHAN PEKSÖZ ÖĞRENCİLERİ İLE BERABER TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI KAPSAMINDA ETKİNLİK DÜZENLEDİ.

Etkinlik kapsamında sınıflarında velilerin desteğiyle evlerden getirilen yöresel ürünlerden oluşan bir Denizli Yöresi sergisi oluşturuldu. Çocuklara tutumlu olma,yerel ürünleri tanıtma,tüketim bilinci oluşturma, yerli malı kullanmanın önemini kavratma gibi değerli öğretme amacıyla bir sergi oluşmuştur.

Öğretmenimiz öğrencileriyle dramatizasyon yöntemiyle kısa bir video hazırlamış  ve çocuklar yöresel ürün tanıtımları yapmışlardır.

Etkinlik kapsamında kullanılan yöresel kıyafetler Denizli Zübeyde Hanım  Anaokulu'ndan temin edilmiştir. Denizli Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Nuran ÖZBELLEK'e etkinliğe yaptığı katkılardan dolayı  teşekkür ederiz.

Etkinlikte yer alan öğrencilerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ederiz